Padel X

Tapahtumat

Ollaan rehellisiä - me kaikki kaipaamme aika ajoin hauskanpitoa ja jännitystä elämään! Ja yksi parhaista tavoista saada näitä asioita elämäämme on viettää aikaa mukavien ihmisten parissa, hyvän ruoan ja juoman äärellä, tehden hauskoja asioita (pelata padelia!). Tämän takia rakastamme järjestää juhlia perheellemme (yhteisöllemme)!

Järjestämme säännöllisesti tapahtumia, joissa voit nauttia hyvästä ruoasta ja juomasta, pelata padelia ja halutessasi valita päällesi hieman fiinimpää vaatetta! Jos tällaiset tapahtumat eivät ole juttusi, ei hätää. Järjestämme myös turnauksia ja kilpailuja yhteisömme kilpailuhenkisempiä jäseniä silmällä pitäen. Oppiaksesi lisää tulevista tapahtumistamme, käy katsomassa läpi paikallisen keskuksesi kalenteri.

Oletko kiinnostunut järjestämään meillä oman tapahtumasi? Pohditaan yhdessä vaihtoehtoja! Meiltä luonnistuu erilaisten yksityistapahtumien, kuten synttäreiden, polttareiden ja työyhteisöjen virkistyspäivien järjestäminen. Älä siis epäröi ottaa meihin yhteyttä, vaan laita viestiä paikallisen Padel X -keskuksesi vetäjälle ja aloita ideointi!

Vinkki: Etsitkö uusia ystäviä ja pelikavereita? Hienoa! Osallistu yhteen meidän tapahtumistamme, sillä ne ovat loistavia paikkoja tavata ja tutustua uusiin ihmisiin.