Padel X

Tilat ja palvelut

Kentät

7x (WPT)

Sauna (unisex)

Ilman muuta!

Pelikorkeus

> 10 metriä

Kylmäaltaat

Totta kai!

Alusta

XN Supercourt Mondo

Lounge

A-luokkaa!

Kenttävalaistus

1 000 LUX

Musiikki

Aina!

Akustiikka

Vimosen päälle!

Kahvila

Tietysti!

Lämmittely

Ehdottomasti!

Shop

Kyllä!

Voimaharjoittelu

Kaikilla herkuilla!

Ilmainen pysäköinti

Tietenkin!

Aukioloajat

Emme tahdo rajoittaa intohimoasi ja pelaamistasi aukioloajoillamme - siksi olemme auki vuorokauden ympäri, joka päivä!

Kahvila & shop

Arkisin: 16:00 - 21:00
Lauantaisin: 12:00 - 17:00
Sunnuntaisin: 12:00 - 16:00

Saunat:

Arkisin: 09:00 - 12:00 ja 16:00 - 23:00
Viikonloppuisin: 10:00 - 22:00

Lämmittely-Voimailu

Sanotaan, että hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. Ethän siis unohda lämmitellä! Jyväskylän keskuksessa on A-luokan lämmittely- ja voimailu-alue. Täällä saat varmasti hien pintaan ja pumpin päälle. Saavu siis ajoissa paikalle ja nosta lämmöt kattoon ennen pelejä! 

Vinkki: Tiesitkö, että viimeisimpien tutkimusten mukaan huolellinen lämmittely voi vähentää loukkaantumisriskiä yli 50 %:lla? Varaa siis 10-15 minuuttia lämmittelyyn ja keskity nostattamaan kehosi lämpötilaa asteittain samalla kun valmistelet nivelesi ja lihaksesi pelejä varten.

Pelaaminen

Me kaikki ansaitsemme mahdollisuuden harjoitella ja pelata rakastamaamme lajia parhaissa mahdollisissa olosuhteissa - Jyväskylän keskuksemme mahdollistaa juuri tämän!

Keskuksessa on seitsemän World Padel Tour (WPT) kenttää maailman parhailla XN Supercourt Mondo -alustoilla sekä huikealla yli 10 metrin pelikorkeudella.

Olemme lisäksi kiinnittäneet erityistä huomiota keskuksen ja kenttien akustiikkaan sekä valaistukseen varmistaaksemme, että voit nauttia kaikella tavalla ensiluokkaisesta padelkokemuksesta ystäviesi ja perheesi kanssa. 


Vinkki: Kokeile keskuksemme kaikkia kenttiä löytääksesi suosikkisi. Ehkä tykkäät pelata ykköskentällä lobbymme välittömässä läheisyydessä? Tai ehkä pelaat mieluummin hieman syrjemmällä kauempana yleisöstä? Meillä kaikilla on omat mieltymyksemme - varmista, että löydät omasi!

Palautuminen

Älä huoli - tiedämme, että pelaaminen on vain osa kokemuksesta! Meillä voit myös rentoutua ja palautua kuin superstara peliesi jälkeen. Rentoudu siis hetki viihtyisässä pukuhuoneessa, pulahda palauttavaan kylmäaltaaseen ja nauti mukavista löylyistä saunan lauteilla. Tämä on sinun hetkesi rentoutua ja palautua!


Vinkki:
Tiesitkö, että tutkimusten mukaan saunominen 15 minuutin ajan noin 80 asteessa neljästi viikossa vähentää yleistä kuolleisuusriskiä huikeat 40 prosenttia? Se jos mikä on syy suunnata lauteille!

Vinkki: Tiesitkö, että tutkimusten mukaan kylmähoito alentaa kehon tulehdustilaa, parantaa immuunijärjestelmän ja aineenvaihdunnan toimintaa sekä kohottaa mielialaa? Eli pulinat pois ja kylmäaltaaseen! Aloita rauhallisesti ja pyri kasvattamaan pulahduksesi kestoa vähitellen noin 3-5 minuuttiin.


Yhteisö

lounge, kahvila & shop

Mielestämme ajan viettäminen ystävien, perheen ja yhteisön parissa antaa elämälle tarkoituksen. Ja mikä olisikaan parempi tapa viettää aikaa läheistesi kanssa kuin istahtaa kylmän – tai kuuman - juoman äärelle hyvien pelien jälkeen! Tämän takia jokaisen Padel X -keskuksen sykkivä sydän on viihtyisä kahvila & lounge. Paikka, jossa voit nauttia elämän parhaista asioista kentällä hikoilemisen jälkeen. Ja vaikka kahvilamme eivät yleensä tarjoile lämpimiä ruokia, tiedämme, että löydät meiltä mieleisesi terveelliset juomat ja välipalat. Eli lopeta empiminen, nappaa itsellesi tuoli ja paina puuta!

Ja kaikki te, jotka sytytte varusteista - emme ole unohtaneet teitä! Tule katsastamaan viimeisimmät varusteet ja vaatteet keskustemme padel-shopeista. Tiedämme, että joskus puolet hauskuudesta (väline)urheilussa on uusimmista varusteista ja häkkyröistä puhuminen! 


Vinkki:
Puuttuuko meiltä lempijuomasi tai mailagrippisi? Vinkkaa asiasta meille saman tien! Teemme parhaamme tilanteen korjaamiseksi. 

Vinkki: Mailasi on tärkein välineesi. Ja ainoa tapa tietää, onko maila sinulle oikea, on pelata sillä. Tämän takia löydät meiltä myös padel-shopin. Paikan, jossa voit kokeilla mailoja ennen ostamista. Joten unohda nettiarvosteluiden loputon selaaminen ja aloita testaaminen!

Yhteisö

pelikaverit

Oletko valmis ja halukas pelaamaan, mutta pelikaveri uupuu? Älä huoli, meillä on ratkaisu tähänkin asiaan! Jokainen Padel X -kaupunki ylläpitää WhatsApp-peliryhmiä, joista voit etsiä pelikavereita. Ja koska uskomme vahvasti tasavertaisuuteen, peliryhmämme ovat avoinna kaikille.

Jyväskylässä kaikentasoiset pelurit ovat samassa ryhmässä ja ryhmä toimiikin aktiivisesti. Mainitse peliseuraa etsiessäsi suurpiirteinen pelin taso millaisille peleille seuraa kaipailet.

Liittyäksesi ryhmään, laita keskukselle viestiä WhatsAppissa (+358 50 5481619) ja lähetämme vastauksena sinulle kutsulinkin Jyväskylän peliryhmään.

Tiivistelmä pelitasoista:

Tasot 1-2 (aloittelijat)
Opettelet vielä lajia. Kömmähdyksiä sattuu ja se on täysin ok! Hauskaa on siitä huolimatta!

Tasot 3-4 (semi-prot)
Pelisi kulkee ja alat olla hyvä lajissa. Saatat jopa silloin tällöin antaa vinkkejä toisille lajinharrastajille, mutta et kuitenkaan ole vielä aivan lajiosaamisen huipulla. 

Tasot 5-7 (allstarit)
Olet pro! Kenttien vieressä supistaan ja ihaillaan lyöntejäsi. Pelaat kilpaa ja valtaosa peleistä on sinulle helppoa kauraa. Et välttämättä voita joka kerta, mutta olet ainakin lähellä sitä!

Hinnasto

Kentät Per tunti

Arki prime

Arkipäivät 16 - 22

One-off / irtovuoro

43,99€

Flexy / vakiovuoro (1kk)

43,99€

All-in / vakiovuoro (12kk)

41,99€

Viikonloppu prime

Viikonloput 10 - 22

One-off / irtovuoro

41,99€

Flexy / vakiovuoro (1kk)

39,99€

All-in / vakiovuoro (12kk)

37,99€

Muut ajat

Kaikki muut ajat

One-off / irtovuoro

31,99€

Flexy / vakiovuoro (1kk)

27,99€

All-in / vakiovuoro (12kk)

25,99€

Opiskelijat*

Viikonloput ja muut ajat.

One-off / irtovuoro

19,99€

Flexy / vakiovuoro (1kk)

19,99€

All-in / vakiovuoro (12kk)

19,99€

Seniorit*

Viikonloput ja muut ajat.

One-off / irtovuoro

19,99€

Flexy / vakiovuoro (1kk)

19,99€

All-in / vakiovuoro (12kk)

19,99€

Perheet**

Muut ajat koodilla "Family Weekday".

Viikonloput koodilla "Family Weekend".

One-off / irtovuoro

19,99€

Flexy / vakiovuoro (1kk)

19,99€

All-in / vakiovuoro (12kk)

19,99€

Harjoitteluvuoro

Harjoittele yksin tai kaksin prime timen ulkopuolella.

Viikonloppuisin klo 10-22 koodilla "Training Weekend".

Muina aikoina "Training Other Times".

One-off / irtovuoro

19,99€

Flexy / vakiovuoro (1kk)

19,99€

All-in / vakiovuoro (12kk)

19,99€

*Lähetä kuva opiskelija- tai henkilökortistasi sähköpostitse lähimpään Padel X -keskukseen saadaksesi eturyhmästatuksen. Seniori edellyttää yli 65 vuoden ikää. Opiskelija edellyttää voimassaolevaa opiskelijakorttia.

**Perhevuoro edellyttää, että ainakin yksi pelaaja on alle 18-vuotias ja kaikki pelaajat kuuluvat samaan ruokakuntaan.

Muut Hinta

Vuokramaila

Per kappale, per kenttävaraus

3,99€

Pallotykki

Per tunti

9,99€

Pallotuubi

Per kappale

8,99€

Valmennus Hinta

Valmennus

Kysy jatkuvista valmennuksista jyvaskyla@padelx.fi.

Kurssit Hinta

Beginners

Tutustu lajiin, opi padelin säännöt ja peruslyönnit - tästä se lähtee!

69,99€

Intermediate

Kehitä taitoja ja taktiikkaa. Kurssin jälkeen olet jo astetta kovempi peluri!

99,99€

Tutustu X teamiin

Laura Ärling
Head of Padel X Jyväskylä

Tutustu X teamiin

Kia

Espoosta kotoisin oleva liikuntatieteiden opiskelija. Vapaa-aika mulla kuluu usein kavereiden kanssa sekä monipuolisesti liikkuen.

”Ei ihan heti uskoisi että oon entinen koripalloilija, nimittäin pituutta löytyy just ja just 160cm!”

Minttu

Olen super eläinrakas tradenomiopiskelija, alunperin koulutukseltani lähihoitaja. Vapaa-aikana minut löytää todennäköisimmin koiraharrastuksista, kavereiden seurasta tai padelkentiltä!

”Meiän perheessä on kahet kaksoset - mun veljet on keskenään kaksosia, samoin mä ja mun sisko.”

Marjukka

Päädyin Jyväskylään pari vuotta sitten opiskelemaan solu- ja molekyylibiologiaa. Parhaita juttuja padelin lisäksi ovat ainakin pitkät aamut, kevätaurinko ja uuden oppiminen.

”Seuraan aktiivisesti e-urheilua.”

Valmentajat

Samuli
Valmentaja, Jyväskylä

Pieksämäeltä kotoisin oleva rento ja ihmislähtöinen padelvalmentaja. Padelkeskuksilla oon pyörinyt noin kolme vuotta sekä oon käynyt Suomen Padelliiton ohjaajakoulutuksen. Pääsääntöisesti päivät kuluu rakennusinsinöörin töitä tehdessä, koirien kanssa sekä keskuksella pyöriessä.

"Kavereiden kesken oon aina se huijari."

You?
You?

YHTEYSTIEDOT & SOME

Padel X Jyväskylä

Ylistönmäentie 20, 40500 Jyväskylä
jyvaskyla@padelx.fi
+358 50 5481619

Avoinna vuorokauden ympäri, joka päivä!