Padel X

TIlat ja palvelut

Kentät

5x (WPT)

Saunat

Kaupungin parhaat!

Pelikorkeus

> 9 metriä

Kylmäaltaat

Tietenkin!

Alusta

XN Supercourt Mondo

Lounge

A-luokkaa!

Kenttävalaistus

8x200W LEDs

Musiikki

Aina!

Akustiikka

Vimosen päälle!

Kahvila

Totta kai!

Lämmittely

Ehdottomasti!

Shop

Kyllä, mutta hieman pieni

Voimaharjoittelu

Tila loppui kesken :(

Ilmainen pysäköinti

Tietenkin!

Aukioloajat

Emme tahdo rajoittaa intohimoasi ja pelaamistasi aukioloajoillamme - siksi olemme auki vuorokauden ympäri, joka päivä!

Kahvila & shop

Arkisin: 16:30 - 21:30
Viikonloppuisin: 12:00 - 18:00

Saunat:

Joka päivä: 7:00 - 24:00

Warm Up.

Lämmittely

Sanotaan, että hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. Ethän siis unohda lämmitellä! Vaikka Kivihaan keskuksemme lämmittelyalue on aavistuksen pienempi verrattuna muihin keskuksiimme, niin älä huoli, olemme varmoja, että meillä saat hien pintaan! Saavu siis ajoissa paikalle ja nosta lämmöt kattoon! 

Vinkki:
Tiesitkö, että viimeisimpien tutkimusten mukaan huolellinen lämmittely voi vähentää loukkaantumisriskiä yli 50 %:lla? Varaa siis 10-15 minuuttia lämmittelyyn ja keskity nostattamaan kehosi lämpötilaa asteittain samalla kun valmistelet nivelesi ja lihaksesi pelejä varten.

Pelaaminen

Me kaikki ansaitsemme mahdollisuuden harjoitella ja pelata rakastamaamme lajia parhaissa mahdollisissa olosuhteissa - ja Padel X Vaasa mahdollistaa juuri tämän! Kivihaan keskuksessamme on viisi World Padel Tour (WPT) kenttää maailman parhailla XN Supercourt Mondo -alustoilla sekä huikealla yli 9 metrin pelikorkeudella. Olemme lisäksi kiinnittäneet erityistä huomiota keskuksen ja kenttien akustiikkaan sekä valaistukseen varmistaaksemme, että voit nauttia kaikella tavalla ensiluokkaisesta padelkokemuksesta ystäviesi ja perheesi kanssa. 


Vinkki: Kokeile keskuksemme kaikkia kenttiä löytääksesi suosikkisi. Vaikka kentät ovat keskenään samanlaisia, niiden sijainnit eroavat toisistaan. Ehkä tykkäät pelata hieman syrjemmällä? Tai ehkä tahdot pelata lähellä loungea, missä voit aistia yleisön energian? Meillä kaikilla on omat mieltymyksemme - varmista, että löydät omasi!

Palautuminen

Älä huoli - tiedämme, että pelaaminen on vain osa kokemuksesta! Meillä voit myös rentoutua ja palautua kuin superstara peliesi jälkeen. Rentoudu siis hetki viihtyisässä pukuhuoneessa, pulahda palauttavaan kylmäaltaaseen ja nauti mukavista löylyistä saunan lauteilla. Tämä on sinun hetkesi rentoutua ja palautua!


Vinkki:
Tiesitkö, että tutkimusten mukaan saunominen 15 minuutin ajan noin 80 asteessa neljästi viikossa vähentää yleistä kuolleisuusriskiä huikeat 40 prosenttia? Se jos mikä on syy suunnata lauteille!

Vinkki: Tiesitkö, että tutkimusten mukaan kylmähoito alentaa kehon tulehdustilaa, parantaa immuunijärjestelmän ja aineenvaihdunnan toimintaa sekä kohottaa mielialaa? Eli pulinat pois ja kylmäaltaaseen! Aloita rauhallisesti ja pyri kasvattamaan pulahduksesi kestoa vähitellen noin 3-5 minuuttiin.


Yhteisö

lounge, kahvila & shop

Mielestämme ajan viettäminen ystävien, perheen ja yhteisön parissa antaa elämälle tarkoituksen. Ja mikä olisikaan parempi tapa viettää aikaa läheistesi kanssa kuin istahtaa kylmän – tai kuuman - juoman äärelle hyvien pelien jälkeen! Tämän takia jokaisen Padel X -keskuksen sykkivä sydän on viihtyisä kahvila & lounge. Paikka, jossa voit nauttia elämän parhaista asioista kentällä hikoilemisen jälkeen. Ja vaikka kahvilamme eivät yleensä tarjoile lämpimiä ruokia, tiedämme, että löydät meiltä mieleisesi terveelliset juomat ja välipalat. Eli lopeta empiminen, nappaa itsellesi tuoli ja paina puuta!

Ja kaikki te, jotka sytytte varusteista - emme ole unohtaneet teitä! Tule katsastamaan viimeisimmät varusteet ja vaatteet keskustemme padel-shopeista. Tiedämme, että joskus puolet hauskuudesta (väline)urheilussa on uusimmista varusteista ja häkkyröistä puhuminen! 


Vinkki:
Puuttuuko meiltä lempijuomasi tai mailagrippisi? Vinkkaa asiasta meille saman tien! Teemme parhaamme tilanteen korjaamiseksi. 

Vinkki: Mailasi on tärkein välineesi. Ja ainoa tapa tietää, onko maila sinulle oikea, on pelata sillä. Tämän takia löydät meiltä myös padel-shopin. Paikan, jossa voit kokeilla mailoja ennen ostamista. Joten unohda nettiarvosteluiden loputon selaaminen ja aloita testaaminen!

Yhteisö

pelikaverit

Oletko valmis ja halukas pelaamaan, mutta pelikaveri uupuu? Älä huoli, meillä on ratkaisu tähänkin asiaan! Jokainen Padel X -keskuksemme ylläpitää WhatsApp-peliryhmiä, joista voit etsiä pelikavereita. Ja koska uskomme vahvasti tasavertaisuuteen, peliryhmämme ovat avoinna kaikille. Ainoa peliryhmille asetettu kriteeri on pelitasosi. 

Liittyäksesi ryhmään, laita Elias Viljamaalle viestiä WhatsAppissa (+358 45 226 8788) ja ilmoita viestissäsi, mihin peliryhmään tahtoisit liittyä. 

Padel X Vaasan pelirymät:

Aloittelijat (tasot 1-2)
Opettelet vielä lajia. Kömmähdyksiä sattuu ja se on täysin ok! Hauskaa on siitä huolimatta!

Semi-Prot (tasot 3-4)
Pelisi kulkee ja alat olla hyvä lajissa. Saatat jopa silloin tällöin antaa vinkkejä toisille lajinharrastajille, mutta et kuitenkaan ole vielä aivan lajiosaamisen huipulla. 

Allstarit (tasot 5-7)
Olet pro! Kenttien vieressä supistaan ja ihaillaan lyöntejäsi. Pelaat kilpaa ja valtaosa peleistä on sinulle helppoa kauraa. Et välttämättä voita joka kerta, mutta olet ainakin lähellä sitä!

Padel X events.

Yhteisö

tapahtumat

Ollaan rehellisiä - me kaikki kaipaamme aika ajoin hauskanpitoa ja jännitystä elämään! Ja yksi parhaista tavoista saada näitä asioita elämäämme on viettää aikaa mukavien ihmisten parissa, hyvän ruoan ja juoman äärellä, tehden hauskoja asioita (pelata padelia!). Tämän takia rakastamme järjestää juhlia perheellemme (yhteisöllemme)!

Järjestämme säännöllisesti tapahtumia, joissa voit nauttia hyvästä ruoasta ja juomasta, pelata padelia ja halutessasi valita päällesi hieman fiinimpää vaatetta! Jos tällaiset tapahtumat eivät ole juttusi, ei hätää. Järjestämme myös turnauksia ja kilpailuja perheemme kilpailuhenkisempiä jäseniä silmällä pitäen. Tutustu ja seuraa tulevia tapahtumiamme alla olevasta tapahtumakalenterista. 

Oletko kiinnostunut järjestämään meillä oman tapahtumasi? Pohditaan yhdessä vaihtoehtoja! Meiltä luonnistuu erilaisten yksityistapahtumien, kuten synttäreiden, polttareiden ja työyhteisöjen virkistyspäivien, järjestäminen. Älä siis epäröi ottaa meihin yhteyttä, vaan laita sähköpostia osoitteeseen info.vaasa@padelx.fi.


Vinkki:
Etsitkö uusia ystäviä ja pelikavereita? Hienoa! Osallistu yhteen meidän tapahtumistamme, sillä ne ovat loistavia paikkoja tavata ja tutustua uusiin ihmisiin.

Tapahtuma­kalenteri

Tulevat


Toistuvat


X League

1. kierros: 20.9.-17.10.2021 (ilmottautuminen suljettu)

2. kierros: 25.10.-21.11.2021 (ilmottautuminen 21.10 asti)

3. kierros: 29.11.-26.12.2021

Mixty, Naiset & Miehet - get ready to unleash your inner tiger…! Or just have fun with great people...! 😉Kovia pelejä, ja vielä kovempia palkintoja!

Ilmoittautuminen & tulokset osoitteesta: https://www.padelution.com/leagues/x-league

Kysy lisätietoja info.vaasa@padelx.fi, tai liigan vastaavalta Eemil Viljamaalta (044 253 8018).

Hinnoittelu

Irto­vuoro Vakio­vuoro

"Prime time, my time"

Arkipäivät 15 – 22
Viikonloput 9 - 22

38€ /h

32€ /h

"Etätöissä"

Arkipäivät 7 – 15
Viikonloput 7 – 9

32€ /h

26€ /h

"Yökyöpelit"

Arkipäivät ja viikonloput 22 – 7 

26€ /h

20€ /h

"Padelistas"

Harjoitteluvuoro (yksin tai kaksin) 

Kaikki ajat paitsi ”Prime time, my time” -ajat

20€ /h

20€ /h

Muut

Vuokramaila

Per kappale, per kenttävaraus

4€

Pallotykki

Per tunti

10€

Pallotuubi

Per kappale

8€

Tutustu X teamiin

Sinä?
Head of Padel X Vaasa

Liity perheeseen! Tsekkaa lisätietoja työpaikat-sivultamme!

Sinä?

Liity perheeseen! Tsekkaa lisätietoja työpaikat-sivultamme!

Sinä?

Liity perheeseen! Tsekkaa lisätietoja työpaikat-sivultamme!

Valmentajat

Sinä?

Liity perheeseen! Jos olet kiinnostunut valmentamisesta Padel X:ssä, soita Elias Viljamaalle +358 45 226 8788

Sinä?

Liity perheeseen! Jos olet kiinnostunut valmentamisesta Padel X:ssä, soita Elias Viljamaalle +358 45 226 8788

YHTEYSTIEDOT & SOME

Kivihaka keskus

Kokkokalliontie 12, 65300 Vaasa, Finland

+358 50 553 6652

Avoinna vuorokauden ympäri, joka päivä!
Kahvila & shop auki arkisin klo 16:30 – 21:30 ja viikonloppuisin klo 12:00 – 18:00.


Padel X Vaasa Oy

Y-tunnus: 3185417-2
PL 1188, 00101 Helsinki