Padel X

Tilat ja palvelut

Kentät

5x (WPT)

Saunat

Kaupungin parhaat!

Pelikorkeus

> 9 metriä

Kylmäaltaat

Ei tällä hetkellä

Alusta

XN Supercourt Mondo

Lounge

A-luokkaa!

Kenttävalaistus

8x200W LEDs

Musiikki

-

Akustiikka

Vimosen päälle!

Kahvila

-

Lämmittely

Ehdottomasti!

Shop

-

Voimaharjoittelu

Tila loppui kesken :(

Ilmainen pysäköinti

Tietenkin!

Aukioloajat

Emme tahdo rajoittaa intohimoasi ja pelaamistasi aukioloajoillamme - siksi olemme auki vuorokauden ympäri, joka päivä!

Kahvila & shop

Kahvila ja shop palvelee Klemettilässä.

Saunat:

Ma-pe: 11:00 - 14:00 ja 16:00 - 23:00
Viikonloppuisin: 10:00 - 22:00

Lämmittely

Sanotaan, että hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. Ethän siis unohda lämmitellä! Vaikka Kivihaan keskuksemme lämmittelyalue on aavistuksen pienempi verrattuna muihin keskuksiimme, niin älä huoli, olemme varmoja, että meillä saat hien pintaan! Saavu siis ajoissa paikalle ja nosta lämmöt kattoon! 

Vinkki: Tiesitkö, että viimeisimpien tutkimusten mukaan huolellinen lämmittely voi vähentää loukkaantumisriskiä yli 50 %:lla? Varaa siis 10-15 minuuttia lämmittelyyn ja keskity nostattamaan kehosi lämpötilaa asteittain samalla kun valmistelet nivelesi ja lihaksesi pelejä varten.

Pelaaminen

Me kaikki ansaitsemme mahdollisuuden harjoitella ja pelata rakastamaamme lajia parhaissa mahdollisissa olosuhteissa - ja Padel X Vaasa mahdollistaa juuri tämän! Kivihaan keskuksessamme on viisi World Padel Tour (WPT) kenttää maailman parhailla XN Supercourt Mondo -alustoilla sekä huikealla yli 9 metrin pelikorkeudella. Olemme lisäksi kiinnittäneet erityistä huomiota keskuksen ja kenttien akustiikkaan sekä valaistukseen varmistaaksemme, että voit nauttia kaikella tavalla ensiluokkaisesta padelkokemuksesta ystäviesi ja perheesi kanssa. 


Vinkki: Kokeile keskuksemme kaikkia kenttiä löytääksesi suosikkisi. Vaikka kentät ovat keskenään samanlaisia, niiden sijainnit eroavat toisistaan. Ehkä tykkäät pelata hieman syrjemmällä? Tai ehkä tahdot pelata lähellä loungea, missä voit aistia yleisön energian? Meillä kaikilla on omat mieltymyksemme - varmista, että löydät omasi!

Palautuminen

Älä huoli - tiedämme, että pelaaminen on vain osa kokemuksesta! Meillä voit myös rentoutua ja palautua kuin superstara peliesi jälkeen. Rentoudu siis hetki viihtyisässä pukuhuoneessa, pulahda palauttavaan kylmäaltaaseen ja nauti mukavista löylyistä saunan lauteilla. Tämä on sinun hetkesi rentoutua ja palautua!


Vinkki:
Tiesitkö, että tutkimusten mukaan saunominen 15 minuutin ajan noin 80 asteessa neljästi viikossa vähentää yleistä kuolleisuusriskiä huikeat 40 prosenttia? Se jos mikä on syy suunnata lauteille!

Vinkki: Tiesitkö, että tutkimusten mukaan kylmähoito alentaa kehon tulehdustilaa, parantaa immuunijärjestelmän ja aineenvaihdunnan toimintaa sekä kohottaa mielialaa? Eli pulinat pois ja kylmäaltaaseen! Aloita rauhallisesti ja pyri kasvattamaan pulahduksesi kestoa vähitellen noin 3-5 minuuttiin.


Yhteisö

lounge, kahvila & shop

Mielestämme ajan viettäminen ystävien, perheen ja yhteisön parissa antaa elämälle tarkoituksen. Ja mikä olisikaan parempi tapa viettää aikaa läheistesi kanssa kuin istahtaa kylmän – tai kuuman - juoman äärelle hyvien pelien jälkeen! Tämän takia jokaisen Padel X -keskuksen sykkivä sydän on viihtyisä kahvila & lounge. Paikka, jossa voit nauttia elämän parhaista asioista kentällä hikoilemisen jälkeen. Ja vaikka kahvilamme eivät yleensä tarjoile lämpimiä ruokia, tiedämme, että löydät meiltä mieleisesi terveelliset juomat ja välipalat. Eli lopeta empiminen, nappaa itsellesi tuoli ja paina puuta!

Ja kaikki te, jotka sytytte varusteista - emme ole unohtaneet teitä! Tule katsastamaan viimeisimmät varusteet ja vaatteet keskustemme padel-shopeista. Tiedämme, että joskus puolet hauskuudesta (väline)urheilussa on uusimmista varusteista ja häkkyröistä puhuminen! 


Vinkki:
Puuttuuko meiltä lempijuomasi tai mailagrippisi? Vinkkaa asiasta meille saman tien! Teemme parhaamme tilanteen korjaamiseksi. 

Vinkki: Mailasi on tärkein välineesi. Ja ainoa tapa tietää, onko maila sinulle oikea, on pelata sillä. Tämän takia löydät meiltä myös padel-shopin. Paikan, jossa voit kokeilla mailoja ennen ostamista. Joten unohda nettiarvosteluiden loputon selaaminen ja aloita testaaminen!

Yhteisö

pelikaverit

Oletko valmis ja halukas pelaamaan, mutta pelikaveri uupuu? Älä huoli, meillä on ratkaisu tähänkin asiaan! Jokainen Padel X -kaupunki ylläpitää WhatsApp-peliryhmiä, joista voit etsiä pelikavereita. Ja koska uskomme vahvasti tasavertaisuuteen, peliryhmämme ovat avoinna kaikille. Ainoa peliryhmille asetettu kriteeri on pelitasosi. 

Liittyäksesi ryhmään, laita viestiä (+358 505536652) ja ilmoita viestissäsi, mihin peliryhmään tahtoisit liittyä.

Padel X Vaasan pelirymät:

Aloittelijat (tasot 1-2)
Opettelet vielä lajia. Kömmähdyksiä sattuu ja se on täysin ok! Hauskaa on siitä huolimatta!

Semi-Prot (tasot 3-4)
Pelisi kulkee ja alat olla hyvä lajissa. Saatat jopa silloin tällöin antaa vinkkejä toisille lajinharrastajille, mutta et kuitenkaan ole vielä aivan lajiosaamisen huipulla. 

Allstarit (tasot 5-7)
Olet pro! Kenttien vieressä supistaan ja ihaillaan lyöntejäsi. Pelaat kilpaa ja valtaosa peleistä on sinulle helppoa kauraa. Et välttämättä voita joka kerta, mutta olet ainakin lähellä sitä!

Hinnasto

Kentät Per tunti

Arki prime

Arkipäivät 16 - 22

One-off / irtovuoro

39,99€

Flexy / vakiovuoro (1kk)

39,99€

All-in / vakiovuoro (12kk)

35,99€

Viikonloppu prime

Viikonloput 10 - 22

One-off / irtovuoro

37,99€

Flexy / vakiovuoro (1kk)

35,99€

All-in / vakiovuoro (12kk)

33,99€

Muut ajat

Kaikki muut ajat

One-off / irtovuoro

31,99€

Flexy / vakiovuoro (1kk)

27,99€

All-in / vakiovuoro (12kk)

25,99€

Opiskelijat*

Viikonloput ja muut ajat.

One-off / irtovuoro

19,99€

Flexy / vakiovuoro (1kk)

19,99€

All-in / vakiovuoro (12kk)

19,99€

Seniorit*

Viikonloput ja muut ajat.

One-off / irtovuoro

19,99€

Flexy / vakiovuoro (1kk)

19,99€

All-in / vakiovuoro (12kk)

19,99€

Perheet**

Muut ajat koodilla "Family Weekday".

Viikonloput koodilla "Family Weekend".

One-off / irtovuoro

19,99€

Flexy / vakiovuoro (1kk)

19,99€

All-in / vakiovuoro (12kk)

19,99€

Harjoitteluvuoro

Harjoittele yksin tai kaksin, koodilla "Training".

Viikonloput ja muut ajat.

One-off / irtovuoro

19,99€

Flexy / vakiovuoro (1kk)

19,99€

All-in / vakiovuoro (12kk)

19,99€

*Lähetä kuva opiskelija- tai henkilökortistasi sähköpostitse lähimpään Padel X -keskukseen saadaksesi eturyhmästatuksen. Seniori edellyttää yli 65 vuoden ikää. Opiskelija edellyttää voimassaolevaa opiskelijakorttia.

**Perhevuoro edellyttää, että ainakin yksi pelaaja on alle 18-vuotias ja kaikki pelaajat kuuluvat samaan ruokakuntaan.

Muut Hinta

Vuokramaila

Per kappale, per kenttävaraus

3,99€

Pallotykki

Per tunti

9,99€

Pallotuubi

Per kappale

8,99€

Valmennus Per tunti

Arki prime

Arkipäivät 16 - 22

One-off / kertavalmennus

69,99€

6-pack / paketti

59,99€

Kurssit Hinta

Beginners

Tutustu lajiin, opi padelin säännöt ja peruslyönnit - tästä se lähtee!

79,99€

Intermediate

Kehitä taitoja ja taktiikkaa. Kurssin jälkeen olet jo astetta kovempi peluri!

99,99€

Tutustu X teamiin

Elli
Head of Padel X Vaasa

Tutustu X teamiin

Hanna

Olen sosiaalinen ja iloinen tyttö Ruotsista. Rakastan leipoa, matkustaa, juosta, pelata padelia ja ympäröidä itseni minulle rakkailla ihmisillä.

"Olen ollut kiipeilyn Ruotsin mestaruuskisoissa!"

Joel

Sporttidiggari niin pelaajana, valmentajana kuin sivusta katsojana. Opiskelujen ohessa muun muassa urheilen, vietän aikaa ystävieni ja perheeni kanssa sekä haastan itseäni keittiössä.

”Kaukaiset sukujuureni johtavat tänne Vaasaan”

Vihtori

Minulle tärkeimpiä asioita elämässä ovat perhe, ystävät ja terveys. Vaasalaistunut kauppatieteiden opiskelija, joka pitää jokaisesta urheilulajista.

”Olen alunperin kotoisin Valkeakoskelta, Pirkanmaan mansikkapaikasta.”

Valmentajat

Saku

YHTEYSTIEDOT & SOME

Padel X Kivihaka

Kokkokalliontie 12, 65300 Vaasa, Finland
vaasa@padelx.fi
+358 50 5536652

Avoinna vuorokauden ympäri, joka päivä!