Padel X

Vasa får ett till Padel X center i Klemetsö jämsides med det aktiva center i Stenhaga

Padel är en av de mest växande sporter i världen. Tillväxten har varit stark även i Finland (Yle). Då spelarmängden konstant växer, växer även efterfrågan för spelplatser med hög kvalitet allt mer. Padel X jobbar hårt för att uppfylla spelarnas behov på bästa möjliga sätt och att sprida besked om den roligaste klubbsporten i världen samtidigt som vi vill höja nivån av padel-upplevelsen.

“Kvalitet är allt för oss. Varje detalj är viktig. Vi vill höja Finlands padel-upplevelse till en ny nivå – för spelaren, gemenskapen och för hela sporten. Nu i Vasa och Österbotten, men snart också runtom i Finland,” säger Padel X verkställande direktör och co-founder Iivari Lappalainen.

Vasabor har hittat Padel X -upplevelsen

Från mars 2022 kommer Padel X att betjäna nuvarande och blivande spelare bättre en innan, detta när Padel X Klemetsö öppnar sina dörrar jämsides med centret i Stenhaga. Tillägget är ett välkommet besked för spelargemenskapen eftersom det har varit svårt att hitta en ledig speltid i Stenhaga på de mest populära tiderna.

Spelare i Vasa hittade Padel X -upplevelsen snabbt och det är många stamkunder. ”Det har varit fantastiskt att vara med och höja padel-upplevelsen i Vasa till en ny nivå och se vår växande gemenskap formas”, säger den ansvariga personen i Padel X Vaasa Joakim Hautala.

Padel X centrens koncept är tydlig: spelupplevelse och ramverk med hög kvalité, där gemenskapen trivs och mår bra

Varje center är byggd från början till slut med tanke på gemenskapen och kvaliteten, från uppvärmning till spel och från återhämtning till rekreation. Padel X verksamhetens grundpelare är spelupplevelse av högsta klass, gemenskap, rörelseglädje samt hälsa och välmående.

I Padel X Klemetsö kan du värma upp, spela, träna, trivas, bada bastu och återhämta dig:

  • Uppvärmnings- och styrketräningsområde

  • Sju (7) WPT-nivå padelbanor. Två (2) av dessa är panoramabanor, vilka är designade för tävlingsanvändning. Tävlingsbanorna har ett område på över tre (3) meter var man kan hämta bollar hinderfritt samt balkongläktare

  • Tio (10) meters spelhöjd

  • Toppklass akustik och belysning

  • Kallbassänger för återhämtning på proffsnivå

  • Stor gemensam unisex bastu, var det är möjligt att fortsätta umgås med sin spelgrupp efter spel

  • Rymlig och trivsam loungeområde och café

  • Rymlig padel-shop med bra utbud

Med kärlek till sporten – på det sätt den förtjänar

”Vi bygger inte hallar, vi bygger hem”, säger verkställande direktör och co-founder Iivari Lappalainen. ”Vi vill erbjuda toppklass spelupplevelse och ramverk med hög kvalité för att trivas – från uppvärmning till njutning efter spel. Vi gör det här med kärlek till sporten och vi vill agera på det sätt som sporten förtjänar: därför prutar vi inte på detaljer.”

Läs hur Padel X har blivit till här.

Skaffa nu en stående tid från Padel X Klemetsö center

För oss i Padel X är gemenskap allt och våra stamkunder är hjärtat av vår gemenskap. Du, dina vänner och andra stamkunder formar Padel X familjen och vi i Padel X gör allt vad vi kan för er. Vi bygger hem, inte hallar – och det satsar vi på.

Med glädje kan vi meddela att vi har öppnat försäljningen av stående tider i Klemetsö center. Vårsäsongen i Klemetsö är 28.3-31.7. Som öppningskampanj bjuder vi hela juli gratis till alla som köper en stående tid före öppningen (28.3). Nu när du skaffar din stående tid, säkrar du samtidigt privilegium att förnya din stående tid för höstsäsongen. Kontakta vakiovuorot@padelx.fi. För mer information kan du kontakta den ansvariga personen i Vasa Joakim Hautala, joakim@padelx.fi, tel. +358 40 058 8685.

 Följ oss också på Instagram och Facebook, så får du alltid veta om nyaste nyheter.