Padel X

Vaasa saa toisen Padel X -keskuksen Klemettilään aktiivisen Kivihaan keskuksen rinnalle

Padel on yksi maailman nopeimmin kasvavista urheilulajeista. Kasvu on ollut vahvaa myös Suomessa (Yle). Harrastajamäärien kasvaessa laadukkaille pelipaikoille on jatkuvasti kasvava kysyntä. Padel X tekee väsymättä töitä vastatakseen harrastajien tarpeeseen ja levittääkseen maailman hauskimman mailapelin ilosanomaa – samalla padel-kokemuksen tasoa nostaen.

“Meille laatu on kaikki kaikessa. Jokaisella yksityiskohdalla on väliä. Haluamme nostaa Suomen padel-kokemuksen uudelle tasolle - pelaajien, yhteisön ja koko lajin hyväksi. Nyt Vaasassa ja Pohjanmaalla, mutta pian myös muualla Suomessa,” sanoo Padel X:n toimitusjohtaja ja co-founder Iivari Lappalainen. 

Vaasalaiset ovat löytäneet Padel X -kokemuksen

Maaliskuusta 2022 alkaen Padel X palvelee Vaasalaisia nykyisiä ja tulevia pelaajia entistä paremmin, kun Padel X Klemettilä avaa ovensa Kivihaan keskuksen rinnalle. Lisäys on pelaajayhteisölle tervetullut uutinen, sillä Kivihaassa vuoron saaminen suosituimpiin peliaikoihin on ollut haastavaa.

Vaasalaiset harrastajat löysivät Padel X -kokemuksen nopeasti ja vakioasiakkaita on paljon. “On ollut mahtavaa olla mukana nostamassa Vaasan padel-kokemusta uudelle tasolle sekä seuraamassa kasvavan yhteisömme muodostumista”, kertoo Padel X Vaasan vetäjä Joakim Hautala

Padel X –keskusten konsepti on selkeä: laadukas pelikokemus ja puitteet, joissa yhteisö viihtyy ja kukoistaa

Jokainen keskus on rakennettu alusta loppuun yhteisöllisyyttä ajatellen ja laatua silmällä pitäen, lämmittelystä pelaamiseen ja palautumisesta ajanviettoon. Padel X:n kulmakivet kaikessa toiminnassa ovat ensiluokkainen pelikokemus, yhteisöllisyys, liikunnan ilo sekä terveys ja hyvinvointi. 

Padel X Klemettilässä lämmittelet, pelaat, harjoittelet, viihdyt, saunot ja palaudut

  • Lämmittely- ja voimaharjoittelualue

  • Seitsemän (7) WPT-tason padel-kenttää. Kaksi (2) näistä on panoramakenttiä, jotka on suunniteltu kilpakäyttöön sisältäen yli kolmen (3) metrin esteettömän hakualueen sekä parvikatsomot

  • Kymmenen (10) metrin pelikorkeus

  • Huippuluokan akustointi ja valaistus

  • Kylmäaltaat ammattitason palautumista varten

  • Tilava yhteinen unisex sauna, joka mahdollistaa koko peliporukan yhteiset jälkilöylyt

  • Avara ja viihtyisä lounge sekä kahvila

  • Tilava ja hyvin varusteltu padel-shop

Rakkaudesta lajiin – sen ansaitsemalla tavalla

“Me emme rakenna halleja vaan koteja”, toimitusjohtaja ja co-founder Iivari lappalainen toteaa. “Haluamme tarjota ensiluokkaisen pelikokemuksen ja laadukkaat puitteet viihtymiselle - lämmittelystä pelinjälkeiseen ajanviettoon. Teemme tätä rakkaudesta lajiin ja haluamme toimia lajin ansaitsemalla tavalla: siksi emme tingi yksityiskohdista.” 

Lue Padel X:n syntytarina tästä.

Hanki nyt vakiovuoro Padel X Vaasa Klemettilä -keskuksesta

Meille Padel X:ssä yhteisö on kaikki kaikessa. Ja vakkarimme ovat yhteisömme sykkivä sydän. Sinä, ystäväsi ja muut vakkarit muodostatte Padel X –perheen, ja me Padel X:ssä teemme kaikkemme teidän eteenne. Me rakennamme koteja, emme halleja – ja panostamme sen mukaisesti. 

Iloksemme voimmekin nyt ilmoittaa, että olemme avanneet Klemettilän keskuksen vakiovuorojen myynnin. Klemettilän kevätkausi on 28.3 – 31.7. Avajaisten kunniaksi tarjoamme heinäkuun ilmaiseksi kaikille vakiovuoron ostajille, jotka ostavat vuoronsa ennen keskuksen avajaisia 28.3. Kun hankit vuorosi nyt, varmistat samalla etuoikeuden vuoron uusimiseen myös syksyksi. Ota yhteyttä vakiovuorot@padelx.fi. Lisätietoja antaa Padel X Vaasan vetäjä Joakim Hautala, joakim@padelx.fi, puh. +358 40 058 8685.

Seuraa meitä myös Instagramissa ja Facebookissa, jotta pysyt ajan tasalla viimeisimpien kehitysten osalta.