Padel X
Padel X.

Liikuntapääkaupunki Jyväskylä saa oman Padel X -keskuksen – Suomen johtava padel-ketju jatkaa laajenemistaan

Suomen suurin kotimainen padel-ketju Padel X avaa vuoden 2023 aikana useita uusia keskuksia ympäri Suomea. Uusista keskuksista ensimmäisenä toimintansa aloittaa Padel X Jyväskylä. Uusi vastavalmistunut korkealaatuinen keskus avaa ovensa Ylistönmäellä helmikuussa. Luvassa on tapahtumia ja yhteisöllistä toimintaa sekä aloittelijoille että kokeneemmille pelaajille. Vakiovuorot varattavissa nyt.

Padel on edelleen yksi Suomen ja maailman nopeimmin kasvavista urheilulajeista. Nopean kasvun taustalla ovat lajin aloittamisen helppous ja yhteisöllisyys. Harrastajamäärien lisääntyessä Suomessa kasvaa kysyntä myös laadukkaille pelipaikoille. Suomen suurin kotimainen padel-ketju vastaa tähän kysyntään avaamalla korkealaatuisia keskuksia ympäri Suomea.

“Haluamme nostaa Suomen padel-elämyksen uudelle tasolle. Tahdomme tuoda ensiluokkaisen padel-kokemuksen koko Suomen kansalle. Laatua, yhteisöllisyyttä, liikunnan iloa ja hyvinvointia. Teemme tätä työtä pelaajien, yhteisön ja koko lajin hyväksi. Rakkaudesta lajiin – sen ansaitsemalla tavalla. Ja Suomen liikuntapääkaupunki Jyväskylä, jos mikä, ansaitsee parasta.” toteaa Padel X:n toimitusjohtaja ja perustaja Iivari Lappalainen.

Padel X Jyväskylä avaa ovensa 20. helmikuuta osoitteessa Ylistönmäentie 20, 40500 Jyväskylä. Keskus tarjoaa ensiluokkaisen padel-kokemuksen paikalliselle padel-yhteisölle – niin nykyisille kuin tulevillekin pelaajille ja harrastajille.

 

Padel X Jyväskylä -keskuksessa lämmittelet, pelaat, harjoittelet, viihdyt, saunot ja palaudut

  • Lämmittelyalue hyvällä varustelulla

  • Seitsemän (7) WPT-tason padel-kenttää

  • Yli kymmenen (>10) metrin pelikorkeus

  • Huippuluokan Padel X -akustointi ja valaistus

  • Tilava unisex-sauna (uimapuvuissa) koko peliporukan yhteisille jälkilöylyille

  • Kylmäaltaat ammattitason palautumista varten

  • Avara ja viihtyisä lounge sekä kahvila

  • Tilava ja hyvin varusteltu padel-shop

 

Hanki vakiovuoro Padel X Jyväskylä -keskukseen nyt early bird -hintaan

Meille Padel X:ssä yhteisö on kaikki kaikessa ja vakkarimme ovat yhteisömme sykkivä sydän: ilman teitä ei ole meitä. Sinä, ystäväsi ja muut vakkarit muodostatte Padel X -perheen ja me teemme kaikkemme, jotta pelaatte, palaudutte ja viihdytte mahdollisimman hyvin.

Jyväskylän vakiovuorot ovat nyt myynnissä rajoitetun ajan early bird -tarjouksin! Hyppää siis ensimmäisten joukossa mukaan nostamaan Jyväskylän padel-yhteisöä uudelle tasolle kanssamme. Kysy lisää ja ota yhteyttä: jyvaskyla@padelx.fi.