Padel X

Poriin avataan tähän mennessä suurin Padel X -keskus – tavoitteena nostaa Suomen padel-kokemus uudelle tasolle

Suomen johtavan padel-ketjun Padel X:n tavoitteena on tuoda ensiluokkainen padel-kokemus kaikkien saataville. Vuoden 2023 aikana Padel X avaa useita keskuksia ympäri Suomen. Maaliskuun alussa ovensa avaa Porissa Suomen kolmanneksi suurin padel-keskus ja tähän mennessä kooltaan suurin Padel X -keskus. Uusi keskus tarjoaa tapahtumia ja yhteisöllisyyttä niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin pelaajille. Suositut vakiovuorot ovat varattavissa nyt.

Padel on urheilulajina suositumpi kuin koskaan ja sen suosio jatkaa kasvuaan vuonna 2023. Suosion salaisuus on lajin aloittamisen helppous sekä yhteisöllisyys. Padelia on helppo tulla kokeilemaan perheen tai ystävien kanssa ja se tarjoaa myös mahdollisuuden tavoitteellisempaan pelaamiseen. Suursuosion myötä harrastuspaikkojen kysyntä on kasvanut myös Suomessa. Padel X vastaa kysyntään avaamalla useita uusia keskuksia vuonna 2023 ympäri Suomen.

Padel X Pori on tähän mennessä Porin suurin – ja Suomen kolmanneksi suurin – padel-keskus. Padel X Pori tarjoaa pelaajille yksitoista kenttää. Kaikki Padel X Porin WPT-tason kentät on varusteltu huippuluokan XN Supercourt Mondo -alustoilla ja viisi kentistä on kilpakenttiä hakualueilla. Keskuksen valaistus ja akustiikka on suunniteltu vastaamaan Padel X:n korkeaa standardia – mahdollistaen Suomen parhaan padel-kokemuksen.

Kuten muissakin Padel X -keskuksissa, niin myös Padel X Porissa on mietitty kokonaisvaltaista pelikokemusta aina kylmäaltaista Porin suurimpaan unisex saunaan asti. Pelikokemus alkaa pelikavereiden löytämisellä, joka on tehty helpoksi Padel X:n yhteisten WhatsApp-ryhmien avulla. Iloinen henkilökuntamme on myös aina valmis auttamaan tai muuten vaan rupattelemaan. Pelit tasokkaissa olosuhteissa ja laadukkaat valmennukset mahdollistavat myös lajissa kehittymisen. Yhteisöllisyyteen on myös panostettu erilaisten tapahtumien ja turnausten muodossa.

”Meillä on kunnia avata tähän mennessä kooltaan suurin Padel X -keskus Poriin. Odotamme innolla, että pääsemme nostamaan satakuntalaista padel-kokemusta uudelle tasolle yhdessä paikallisen padel-yhteisön kanssa. Huimat yksitoista kenttää tarjoaa loistavat mahdollisuudet padelin jatkuvan suosion kasvulle”, kertoo Padel X:n toimitusjohtaja ja perustaja Iivari Lappalainen.

Padel X Pori avaa ovensa 6.3.2023 osoitteessa Korjuuntie 23, 28100 Pori. Keskus tarjoaa huippuluokan padel-kokemuksen niin nykyisille kuin tulevillekin satakuntalaisille pelaajille ja harrastajille.

 

Padel X Pori -keskuksessa lämmittelet, pelaat, harjoittelet, viihdyt, saunot ja palaudut

  • Voimailu- ja lämmittelyalue hyvällä varustelulla

  • Yksitoista (11) WPT-tason padel-kenttää, joista viisi kilpakenttää hakualueilla

  • Yli kymmenen (>10) metrin pelikorkeus

  • Huippuluokan Padel X -akustointi ja -valaistus

  • Tilava unisex-sauna (uimapuvuissa) koko peliporukan yhteisille jälkilöylyille

  • Kylmäaltaat ammattitason palautumista varten

  • Avara ja viihtyisä lounge sekä kahvila

  • Tilava ja hyvin varusteltu padel-shop

 

Vakiovuoroja Padel X Pori -keskukseen tarjolla early bird -hintaan

Meille Padel X:ssä yhteisö on kaikki kaikessa ja vakiopelaajat ovat yhteisömme sykkivä sydän: ilman teitä ei ole meitä. Sinä, ystäväsi ja muut vakkarit muodostatte Padel X -perheen ja me teemme kaikkemme, jotta pelaatte, palaudutte ja viihdytte mahdollisimman hyvin.

Voit nyt rajoitetun ajan hankkia vakiovuoron Padel X Pori -keskukseen! Hyppää ensimmäisten joukossa mukaan rakentamaan satakuntalaista padel-kulttuuria ja varaa vakiovuoro. Kysy lisää ja ota yhteyttä: vakiovuorot@padelx.fi.

 

Liity tiimiin – Padel X Pori etsii nyt huipputyyppejä!

Padel X Pori -keskuksen auetessa tarvitsemme intohimoisia yhteisön rakentajia ja padelisteja Padel X -tiimiin. Haemme Poriin community specialist -tuntityöntekijöitä sekä valmentajia. Lue lisää osoitteesta padelx.fi/tyopaikat ja jätä hakemus.