Padel X
Padel X.

Padel X avaa ensimmäisen padel-keskuksensa Pohjanmaalle Vaasan Kivihakaan

Padel on hauska, sosiaalinen ja tasapuolinen mailapeli

Padel on yksi maailman nopeimmin kasvavista urheilulajeista. Myös Suomessa kyseinen mailapeli on kasvattanut nopeasti suosiotaan, kertoo Yle. Padelia pelataan nelinpelinä tenniskentän kaltaisella - mutta pienemmällä - seinien ympäröimällä kentällä. Laji on hauska, sosiaalinen ja tasapuolinen. Padelin tasapuolisuus luo ainutlaatuisen mahdollisuuden liikkua yhdessä pariskuntana tai koko perheen voimin – aina pojanpojasta isoäitiin asti. Etenkin koronaaikana suomalaiset ovat löytäneet liikunnan ilon padelin parissa, raportoi Yle.

Lisätietoja padelista löytyy lajin wikipedia sivuilta tai Suomen Padelliiton sivuilta.

Padel X – enemmän kuin halli

Me Padel X:ssä arvostamme laatua, ensiluokkaista padelkokemusta, yhteisöllisyyttä, liikunnan iloa sekä terveyttä ja hyvinvointia. Padel X:n co-founder ja toimitusjohtaja Iivari Lappalainen kuvaa Padel X:n syntytarinaa seuraavasti:

“Rakastuin lajiin jo ensi lyönneillä. Pelin helppous, hauskuus ja sosiaalisuus koukuttivat välittömästi. Oli mahtavaa huomata, että saatoin pelata padelia ystävieni, puolisoni tai jopa äitini kanssa. Tuntui siltä, että laji pystyisi tekemään positiivisen vaikutuksen ihmisten elämään ja terveyteen. Tuomaan ilon takaisin liikuntaan.

Valitettavasti Suomesta ei tuntunut kuitenkaan löytyvän toiveitani täyttäviä padelkeskuksia. Joko tilat tai palvelut olivat puutteellisia tai yhteisöllisyys puuttui. Keskukset tuntuivat ”kylmiltä” – etenkin lajille, joka oli luontaisesti niin lämmin ja yhteisöllinen.

Oma kaupallinen taustani sai minut myös huomaamaan asioita, joita olisin tehnyt toisin liiketoimintamielessä. Vähitellen aloin hahmottaa padelin tarjoaman liiketoimintamahdollisuuden.

Ajatus Padel X:stä syntyi. Mahdollisuus vaikuttaa positiivisesti ihmisten elämään ja terveyteen. Tilaisuus tarjota pelaajille heidän ansaitsemansa ensiluokkainen padelkokemus. Ja potentiaali luoda kestävä padelliiketoiminta, jotta me kaikki saisimme nauttia lajista vielä pitkään.”

Padel X Vaasa Kivihaka –keskus tuo ensiluokkaisen padelkokemuksen Vaasaan elokuussa 2021

Padel X Vaasa Kivihaka –keskus on rakennettu alusta loppuun yhteisöllisyyttä ja ensiluokkaista padelkokemusta ajatellen: aina lämmittelystä pelaamiseen ja palautumisesta ajanviettoon.

Tiloista löytyy muun muassa:

  • Lämmittelylaitteet

  • Viisi WPT-tason padelkenttää

  • Yhdeksän metrin pelikorkeus

  • Huippuluokan akustointi ja valaistus

  • Saunat ja kylmäaltaat

  • Avara ja viihtyisä lounge sekä kahvila

  • Hyvin varusteltu padel-shop

Lisätietoja voi lukea Vasabladetista tai Ilkka-Pohjalaisesta. Keskuksen rakentajana toimii Westgroup.

Varaa vakiovuoro Padel X Vaasa Kivihaka -keskuksesta nyt

Meille Padel X:ssä yhteisö on kaikki kaikessa. Ja vakkarimme ovat yhteisömme sykkivä sydän. Sinä, ystäväsi ja muut vakkarit muodostatte Padel X –perheen, ja me Padel X:ssä teemme kaikkemme perheemme eteen. Me rakennamme koteja, emme halleja – ja panostamme sen mukaisesti. Iloksemme voimmekin nyt ilmoittaa, että olemme avanneet pitkään odotetut vakiovuorot varauksia varten. Varaukset PadelX.fi kautta. Lisätietoja antaa Padel X Vaasan co-founder Elias Viljamaa, puh. +358 45 226 8788.

Seuraa meitä myös Instagramissa ja Facebookissa, jotta pysyt ajan tasalla viimeisimpien kehitysten osalta.