Padel X

Padel X Turku aukeaa elokuussa 2022 – vakiovuorot varattavissa nyt

Padel on yksi maailman nopeimmin kasvavista urheilulajeista ja kasvattaa suosiotaan nopeasti myös Suomessa. Kun harrastajamäärät kasvavat, kasvaa myös kysyntä laadukkaille pelipaikoille. Padel X – Suomen suurin kotimainen padel-ketju – vastaa kysyntään avaamalla korkealaatuisia keskuksia ympäri Suomea.

“Padel X:ssä arvostamme ensiluokkaista padel-kokemusta: laatua, yhteisöllisyyttä, liikunnan iloa ja hyvinvointia. Teemme työtämme pelaajien, yhteisön ja koko lajin hyväksi ja haluamme nostaa Suomen padel-kokemuksen uudelle tasolle mahdollisimman monessa kaupungissa. Teemme tätä rakkaudesta lajiin – sen ansaitsemalla tavalla,” kertoo Padel X:n toimitusjohtaja ja co-founder Iivari Lappalainen.

Padel X palvelee pian myös Turussa kaikkia nykyisiä ja tulevia pelaajia, kun Padel X Turku avaa ovensa Räntämäessä Emmauksenkuja 5:ssä tarjoten ensiluokkaisen padel-kokemuksen paikalliselle padel-yhteisölle.

“Turku on minulle rakas kaupunki, sillä vietin opiskeluaikani Turussa. Turku on myös meille Padel X:ssä erityisen tärkeä kohde. Turku on valovoimainen kaupunki, jossa on kasvava padel-yhteisö ja eloisa padel-kulttuuri,” toteaa Padel X:n kasvujohtaja ja co-founder Simo Viljamaa.

Padel X Turku -keskuksessa lämmittelet, pelaat, harjoittelet, viihdyt, saunot ja palaudut

  • Lämmittely- ja voimaharjoittelualue

  • Seitsemän (7) WPT-tason padel-kenttää

  • Kymmenen (10) metrin pelikorkeus

  • Huippuluokan Padel X akustointi- ja valaistusratkaisut

  • Kylmäaltaat ammattitason palautumista varten

  • Tilava unisex-sauna (uimapuvuissa) koko peliporukan yhteisille jälkilöylyille

  • Avara ja viihtyisä lounge sekä kahvila

  • Tilava ja hyvin varusteltu padel-shop

Hanki nyt vakiovuoro Padel X Turku -keskuksesta, early bird -hintaan

Meille Padel X:ssä yhteisö on kaikki kaikessa ja vakkarimme ovat yhteisömme sykkivä sydän: ilman teitä ei ole meitä. Sinä, ystäväsi ja muut vakkarit muodostatte Padel X -perheen ja me teemme kaikkemme, jotta pelaatte, palaudutte ja viihdytte mahdollisimman hyvin.

Turun vakiovuorot ovat nyt myynnissä, early bird -tarjouksin! Hyppää siis ensimmäisten joukossa mukaan nostamaan Turun padel-kokemusta uudelle tasolle kanssamme. Kysy lisää ja ota yhteyttä: vakiovuorot@padelx.fi.

Padel X Turku -tiimiläisiä tarvitaan – vamos!

Turun keskuksen auetessa tarvitsemme intohimoisia yhteisön rakentajia ja padelisteja Turun Padel X -tiimiin. Haemme Turun vetäjää, community specialist -tuntityöntekijöitä ja valmentajia. Rekrytointi Turussa alkaa lähiviikkoina, lisätietoa avoimista paikoista tulossa pian.