Padel X

Padel X Mikkeli avaa ovensa Sport Forum tiloissa marraskuussa 2022

Suomen suurin kotimainen padel-ketju Padel X Oy on päässyt sopimukseen Sports Invest Finland Oy:n kanssa Play Areena Mikkelin liiketoiminnasta. Sport Forumissa sijaitsevat tilat remontoidaan kattavasti vastamaan Padel X:n korkealaatuista tasoa. Uusi Padel X Mikkeli -keskus avaa ovensa marraskuussa 2022. Luvassa on tapahtumia ja yhteisöllistä toimintaa sekä aloittelijoille että kokeneemmille pelaajille Suomen nopeiten kasvavan urheilulajien parissa.

Padel on yksi maailman nopeimmin leviävistä urheilulajeista ja kasvattaa suosiotaan kiihtyvällä tahdilla myös ympäri Suomea. Harrastajamäärien kasvaessa kasvaa myös kysyntä laadukkaille pelipaikoille. Padel X vastaa kysyntään avaamalla korkealaatuisia keskuksia ympäri Suomea.

“Arvostamme ensiluokkaista padel-kokemusta: laatua, yhteisöllisyyttä, liikunnan iloa ja hyvinvointia. Teemme työtämme pelaajien, yhteisön ja koko lajin hyväksi ja haluamme nostaa Suomen padel-kokemuksen uudelle tasolle mahdollisimman monessa kaupungissa. Nyt myös Mikkelissä,” kertoo Padel X:n toimitusjohtaja ja co-founder Iivari Lappalainen.

”Padel X:n tarkkaan mietitty ja korkealaatuinen konsepti sekä ammattitaitoinen toteutus vakuutti meidät. Tiimin tekemisessä näkyi selvästi heidän mottonsa: rakkaudesta lajiin – sen ansaitsemalla tavalla. Olemme innoissamme, että Mikkeli saa nyt ansaitsemansa padel-kokemuksen,” toteaa Sports Invest Finland Oy:n hallituksen puheenjohtaja Markus Pohjonen.

Padel X Mikkeli avaa ovensa marraskuussa 2022 Kalevankankaalla osoitteessa Kuukuskuja 4. Kattavasti remontoitu keskus tarjoaa uuden kodin ja ensiluokkaisen padel-kokemuksen paikalliselle padel-yhteisölle.

Padel X Mikkeli -keskuksessa lämmittelet, pelaat, harjoittelet, viihdyt, saunot ja palaudut

  • Lämmittelyalue hyvällä varustelulla

  • Yhdeksän (9) WPT-tason padel-kenttää, joista kolmessa (3) on kilpakenttävaatimusten mukainen esteetön 2.5 metrin hakualue

  • Kymmenen (10) metrin pelikorkeus

  • Laadukas akustointi ja valaistus

  • Tilavat omat saunat sekä miehille että naisille

  • Kylmäaltaat ammattitason palautumista varten

  • Avara ja viihtyisä lounge sekä kahvila

  • Tilava ja hyvin varusteltu padel-shop

Vakiovuorot Padel X Mikkeli -keskukseen tarjolla nyt early bird -hintaan

Padel X Mikkelin vakiovuorot ovat nyt myynnissä rajoitetun ajan early bird -tarjouksin. Hyppää siis mukaan ensimmäisten joukossa rakentamaan savolaista padel-kulttuuria kanssamme! Ota yhteyttä: mikkeli@padelx.fi

Työntekijöitä kaivataan: liity nyt mukaan Padel X Mikkeli tiimin

Mikkelin keskuksen auetessa tarvitsemme intohimoisia yhteisön rakentajia ja padelisteja Padel X -tiimiin. Haemme Mikkelin vetäjää, community specialist -tuntityöntekijöitä ja valmentajia. Lue lisää osoitteesta padelx.fi/tyopaikat.