Padel X

Padel X Joensuu avaa ovensa lokakuussa nostaen Itä-Suomen padel-kokemuksen uudelle tasolle

Padel X Oy jatkaa kasvuaan Suomessa tarjoamalla padel-harrastajille ja aloittelijoille mahdollisuuden nauttia lajistaan parhaissa mahdollisissa olosuhteissa. Ketjun tähän asti itäisin keskus avaa ovensa Joensuussa lokakuussa. Joensuu on kaupunkina tunnettu liikunnallisuudesta ja yhteisöllisyydestä – arvoista, jotka ovat Padel X:n toiminnan keskiössä. Kaupunkilaiset ovatkin ottaneet Padel X:n hyvin vastaan ja uuden keskuksen vakiovuoromyynti on käynnistynyt vauhdilla kysynnän ollessa kovaa.

Suomen suurimalla kotimaisella toimijalla Padel X:llä on useamman vuoden kokemus siitä, mitä padel-harrastajat toivovat harrastuspaikoilta ja toiminnalta. Padel X:llä toiminnan keskiössä ovat aina asiakas ja paikallinen padel-yhteisö. Toimintaa ja olosuhteita kehitetään jatkuvasti yhdessä paikallisen yhteisön kanssa. Joensuun Padel X -keskus tuo paikallisten pelaajien ja harrastajien saataville Suomen parhaat peliolosuhteet, kuten mm. WPT-tason XN Supercourt Mondo -pelialustat, 10 metrin pelikorkeuden ja Padel X:n kehittämät valaistus- sekä akustiikkaratkaisut. Keskuksessa on yhteensä yhdeksän WPT-tason padel-kenttää, joista kaksi on virallisia kilpakenttiä täysimittaisilla hakualueilla.

Pelikokemuksen ohella yhteisöllisyys muodostaa tärkeän osan Padel X -kokemusta. Joensuun keskus palveleekin asiakkaitaan laadukkailla saunatiloilla, kylmäaltaalla, kuntosalilla ja tilavilla spa-henkisillä pukeutumistiloilla. Pelien jälkeen on mukava istahtaa keskuksen loungeen pelikaverien kanssa vaihtamaan kuulumisia kahvilavirvokkeiden äärelle. Keskukselta löytyy myös kattava padel-shop, josta harrastajat löytävät kaiken tarvittavan lajin aloittamiseen. Mikäli laji ei ole entuudestaan tuttu, tai jos omaa pelitekniikkaa haluaa vielä kehittää, Padel X Joensuu tarjoaa myös valmennuksia kaiken tasoisille harrastajille.

Hyppy itään uudelle alueelle on Padel X:lle jännittävää aikaa. Visio on muodostaa Joensuuhun yhdessä paikallisen padel-yhteisön kanssa samankaltainen yhteisö, kuin muissakin Padel X -kaupungeissa. Padel X toivottaakin kaikki joensuulaiset harrastajat mukaan kaupungin omaan WhatsApp-ryhmään, josta voi helposti löytää itselleen sopivan tasoista peliseuraa ja tutustua muihin harrastajiin. Heti keskuksen avaamisen jälkeen käynnistetään myös monet Padel X -konseptissa tutuiksi tulleet viikkotapahtumat, turnaukset sekä X League, joiden parissa on helppo löytää oman tasoista peliseuraa ja pelikavereita sekä kehittää omaa peliä – tai vaikka kilpailla huimista rahapalkinnoista.

”Olemme ylpeitä jälleen uudesta Padel X -keskuksesta! Olemme nyt jo saaneet erittäin positiivisen vastaanoton Joensuussa, joka on luonnollisesti lämmittänyt meidän kaikkien mieltä. Joensuun keskuksen vakiovuorot ovat myyneet nopeasti ja kiinnostusta on ollut paljon.”, kertoo Padel X:n toimitusjohtaja ja perustaja Iivari Lappalainen.

Padel X Joensuu avaa ovensa maanantaina 9.10.2023 osoitteessa Käkisalmenkatu 33, 80230 Joensuu Pohjois-Karjalan Osuuskaupan (PKO) omistamissa tiloissa.

”Hanke on lähtölaukaus omistamamme entisen Destian varikon tontin kehittämiselle osoitteessa Käkisalmenkatu 33. Yhteistyökumppanivalinnassa meille oli tärkeää Padel X:n suomalaisomisteisuus sekä heidän tahto kehittää alueen elinvoimaa. PKO rakennuttaa keskuksen Padel X:n toiveiden mukaisesti, minkä jälkeen Padel X vuokraa sen käyttöönsä. KRV-urakoitsijana on kontiolahtelainen Master Kodit Oyt. Noin 3,5 miljoonaa euroa maksavan padel-keskuksen rakentaminen tuo 59,5 henkilötyövuoden verran töitä paikallisille rakennusalan toimijoille. Rakennustyöt on aloitettu lokakuussa 2022 ja ne ovat edenneet aikataulussa”, Pohjois-Karjalan Osuuskaupan (PKO) toimitusjohtaja Juha Kivelä sanoo.

Padel X Joensuun vakiovuorot ovat nyt jo myynnissä ja etenkin arki-iltojen ajat ovat jo täyttyneet nopeasti. Toimi siis nopeasti ja kysy vakiovuoroaikaa sähköpostitse joensuu@padelx.fi. 

 

Padel X Joensuu -keskuksessa lämmittelet, pelaat, harjoittelet, viihdyt, saunot ja palaudut

  • Voimailu- ja lämmittelyalue hyvällä varustelulla

  • Yhdeksän (9) WPT-tason padel-kenttää, joista kaksi (2) kilpakenttää hakualueilla

  • Kymmenen (10) metrin pelikorkeus

  • Huippuluokan Padel X -akustointi ja -valaistus

  • Tilava unisex-sauna (uimapuvuissa) koko peliporukan yhteisille jälkilöylyille

  • Kylmäaltaat ammattitason palautumista varten

  • Avara ja viihtyisä lounge sekä kahvila

  • Tilava ja hyvin varusteltu padel-shop