Padel X

Padel X ottaa käyttöön ruotsalaisen MATCHi -varausjärjestelmän

Padel X toiminnan keskiössä on ensiluokkainen padel-kokemus. Varausjärjestelmällä on tärkeä rooli tässä kokemuksessa. Tarjotakseen parhaan padel-kokemuksen pelaajille, Padel X on päättänyt vaihtaa varausjärjestelmänsä ruotsalaisen MATCHin varausjärjestelmään. Varausjärjestelmän toteutus on laadukas. MATCHin toimintaa ohjaa myös jaettu pohjoismaalainen arvopohja ja läpinäkyvyys. Uusi varausjärjestelmä otetaan käyttöön helmikuun aikana ja asiakkaita tiedotetaan myöhemmin tarkemmista ohjeista.

MATCHi on ruotsalainen mailapelipaikkojen varausjärjestelmä ja alansa pioneeri. MATCHin varausjärjestelmässä yhdistyy käyttäjäystävällinen teknologia ja tehokas toiminnallisuus. MATCHia voi käyttää niin älypuhelinten sovelluksilla (iOS, Android) kuin tietokoneen nettiselaimellakin. Pelivuorojen varaaminen sekä tapahtumiin ja valmennuksiin ilmoittautuminen on helppoa. MATCHilla näet myös ketkä pelikavereistasi osallistuvat vuorolle, tapahtumaan tai valmennukseen.

Padel X on Suomen johtavia padel-ketjuja. Toiminnan keskiössä on ensiluokkainen padel-kokemus, joka rakentuu laadun ja yhteisöllisyyden varaan. Myös MATCHin varausjärjestelmän keskiössä on yhteisöllisyys ja laadukas toteutus. Yhtiön toimintaa ohjaa jaettu pohjoismaalainen arvopohja ja läpinäkyvyys. Asiakkaiden ei tarvitse huolehtia piilokuluista tai pelätä yllättäviä hinnannostoja. Toiminta on asiakaskeskeistä ja yhteistyöpohjaista, kuten Padel X:n toiminta. Kun mahdollista, Padel X pyrkii valitsemaan kumppaneikseen kotimaisia toimijoita. Niissä tapauksissa, joissa varteenotettavaa kotimaista toimijaa ei ole, pohjoismaalaiset toimijat ovat seuraavaksi paras vaihtoehto.

”Odotan innolla tulevaa yhteistyötä MATCHin kanssa. Jaettu pohjoismaalainen arvopohja ja toimintatapa olivat meille tärkeitä asioita. Vakuutuimme myös MATCHin asiakaskeskeisestä filosofiasta. Uskomme, että MATCHin varausjärjestelmä auttaa meitä palvelemaan pelaajia vielä aiempaa paremmin ympäri Suomea”, kertoo Padel X:n founder ja toimitusjohtaja Iivari Lappalainen.

”Olimme alusta asti erittäin vaikuttuneita Padel X:n toiminnasta ja korkealaatuisista keskuksista. Myös Padel X:n asiakaskeskeisyys vastasi meidän toimintatapaamme. On hienoa, että voimme nyt tarjota pelaajille mahdollisuuden varata padel-pelivuoroja ja -valmennuksia Padel X:n korkealaatuisista keskuksista”, kommentoi MATCHin founder ja toimitusjohtaja Daniel Ekman.

Padel X -keskusten varausjärjestelmä siirtyy MATCHiin tämän vuoden helmi-maaliskuun vaihteessa. Uudet keskukset Jyväskylässä ja Porissa aloittavat MATCHin käytön heti avajaisista alkaen. Muut keskukset ottavat MATCHin käyttöön 20.2., jolloin pelivuoroja voi varata MATCHin kautta 1.3. eteenpäin 

Tutustu MATCHiin lisää tästä.


Padel X -yhtiökuvaus

Padel X on vuonna 2021 perustettu nopeasti kasvava liikunta- ja hyvinvointialan startup. Yhtiö on kasvanut nopeasti Suomen suurimmaksi kotimaiseksi padel-toimijaksi ja Suomen johtavaksi padel-ketjuksi. Me Padel X:ssä uskomme laatuun, yhteisöllisyyteen, liikunnan iloon ja hyvinvointiin. Yhtiössä on mukana omistajina, työntekijöinä ja sijoittaja-neuvonantajina liikkeenjohdon, rakentamisen, juridiikan, luovan työn, ja liikunnan huippuosaajia useiden kymmenien vuosien kokemuksella.

MATCHi -yhtiökuvaus

MATCHi haluaa voimaannuttaa mailapelien pelaajia käyttäjäystävällisen teknologian kautta. MATCHin varausalusta vähentää keskusten hallinnointityötä sekä samalla yhdistää pelipaikkoja ja pelaajia. MATCHi on perustettu Ruotsissa vuonna 2012 tukemaan mailapelien suosion kasvua ja viime vuosina MATCHista on tullut yksi maailman suurimmista alan toimijoista. MATCHista löytyy yli 2 600 aktiivista pelipaikkaa ja alusta toimii 30 eri maassa.