Padel X
Padel X Pori.

Padel X avaa ensimmäisen padelkeskuksensa Satakuntaan Porin keskustan viereen Aittaluotoon

Pori: tervetuloa Padel X -perheeseen!

Meille Padel X:ssä yhteisö on kaikki kaikessa. Yhteisömme muodostaa Padel X –perheen, ja me Padel X:ssä teemme kaikkemme perheemme eteen. Rakennamme koteja, emme halleja – ja panostamme sen mukaisesti. Jokainen Padel X -keskus tarjoaa parhaan mahdollisen kokemuksen aina lämmittelystä pelaamiseen ja palautumisesta ajanviettoon. Toisin sanoen ensiluokkaisen padelkokemuksen!

Me Padel X:ssä toivotamme Porin lämpimästi tervetulleeksi Padel X -perheeseen! Iivari Lappalainen, Padel X:n co-founder ja toimitusjohtaja, kommentoi laajentumista seuraavasti:

”Pori on elinvoimainen ja pitkät perinteet omaava urheilukaupunki. Olemme kiitollisia saamastamme mahdollisuudesta avata yksi Suomen hienoimmista padelkeskuksista Porin ydinkeskustan läheisyyteen Aittaluotoon. Padel X Pori tulee olemaan tähänastisista Padel X -keskuksista isoin 11 WPT kentällään. Odotan jo innolla syksyn avajaisia!”

Julkaisemme tarkempia tietoja Porin keskuksesta ja Porin henkilöstön rekrytoinnista myöhemmin Instagramissa ja Facebookissa sekä PadelX.fi sivuilla.

Padel X – enemmän kuin halli

Me Padel X:ssä arvostamme laatua, ensiluokkaista padelkokemusta, yhteisöllisyyttä, liikunnan iloa sekä terveyttä ja hyvinvointia. Padel X:n co-founder ja toimitusjohtaja Iivari Lappalainen kuvaa Padel X:n syntytarinaa seuraavasti:

“Rakastuin lajiin jo ensi lyönneillä. Pelin helppous, hauskuus ja sosiaalisuus koukuttivat välittömästi. Oli mahtavaa huomata, että saatoin pelata padelia ystävieni, puolisoni tai jopa äitini kanssa. Tuntui siltä, että laji pystyisi tekemään positiivisen vaikutuksen ihmisten elämään ja terveyteen. Tuomaan ilon takaisin liikuntaan.

Valitettavasti Suomesta ei tuntunut kuitenkaan löytyvän toiveitani täyttäviä padelkeskuksia. Joko tilat tai palvelut olivat puutteellisia tai yhteisöllisyys puuttui. Keskukset tuntuivat ”kylmiltä” – etenkin lajille, joka oli luontaisesti niin lämmin ja yhteisöllinen.

Oma kaupallinen taustani sai minut myös huomaamaan asioita, joita olisin tehnyt toisin liiketoimintamielessä. Vähitellen aloin hahmottaa padelin tarjoaman liiketoimintamahdollisuuden.

Ajatus Padel X:stä syntyi. Mahdollisuus vaikuttaa positiivisesti ihmisten elämään ja terveyteen. Tilaisuus tarjota pelaajille heidän ansaitsemansa ensiluokkainen padelkokemus. Ja potentiaali luoda kestävä padelliiketoiminta, jotta me kaikki saisimme nauttia lajista vielä pitkään.”

Padel on hauska, sosiaalinen ja tasapuolinen mailapeli

Padel on yksi maailman nopeimmin kasvavista urheilulajeista. Myös Suomessa mailapeli on kasvattanut nopeasti suosiotaan, kertoo Yle. Padelia pelataan nelinpelinä tenniskentän kaltaisella - mutta pienemmällä - seinien ympäröimällä kentällä. Laji on hauska, sosiaalinen ja tasapuolinen. Padelin tasapuolisuus luo ainutlaatuisen mahdollisuuden liikkua yhdessä pariskuntana tai koko perheen voimin – aina pojanpojasta isoäitiin asti.

Vieläkö tietohammasta kolottaa?

Lisätietoja padelista löydät lajin wikipedia sivuilta tai Suomen Padelliiton sivuilta.

Padel X:ään liittyvissä yhteistyö ja muissa asioissa ota yhteyttä Iivari Lappalaiseen, iivari@padelx.fi.

Padel X Pori.