Padel X

Padel X -yhteisö kasvaa ympäri Suomea

Padel X -yhteisö kasvaa ympäri Suomea: uudet keskukset Kaarinaan, Joensuuhun, Kuopioon ja Raumalle vuoden 2023 aikana

Padel on yksi maailman nopeimmin kasvavista urheilulajeista, joka on viime vuosien aikana kasvattanut suosiotaan nopeasti myös Suomessa. Kun mailapelin harrastajamäärät kasvavat, kaupungit ympäri maan ovat tilanteessa, jossa laadukkaille pelipaikoille on enemmän kysyntää kuin tarjontaa. Padel X – Suomen suurin kotimainen padel-ketju – vastaa harrastajien tarpeeseen avaamalla korkealaatuiset keskukset Kaarinassa, Joensuussa, Kuopiossa ja Raumalla.

“Padel X:ssä arvostamme laatua, ensiluokkaista padel-kokemusta, yhteisöllisyyttä, liikunnan iloa ja hyvinvointia. Teemme työtämme pelaajien, yhteisön ja koko lajin hyväksi ja haluamme nostaa Suomen padel-kokemuksen uudelle tasolle mahdollisimman monessa kaupungissa. Jokainen Padel X -keskus tarjoaa aina parhaat mahdolliset puitteet ja panostamme keskuksiin sen mukaisesti,” sanoo Padel X:n toimitusjohtaja ja co-founder Iivari Lappalainen.

Padel X –keskusten konsepti on selkeä: laadukas pelikokemus ja puitteet, joissa yhteisö viihtyy ja kukoistaa

Kaarinaan, Joensuuhun, Kuopioon ja Raumalle rakennettavat keskukset noudattavat Padel X:n periaatteita ja ne rakennetaan yhteisöllisyyttä ajatellen ja laatua silmälläpitäen – lämmittelystä pelaamiseen ja palautumisesta ajanviettoon. Padel X:n kulmakivet kaikessa toiminnassa ovat ensiluokkainen pelikokemus, yhteisöllisyys, liikunnan ilo sekä terveys ja hyvinvointi.

Keskusten kokemus perustuu tilojen ja ylivertaisten peliolosuhteiden lisäksi palveluvalikoimaan:

  • Lämmittely- ja voimaharjoittelualue

  • WPT-tason padel-kentät 

  • Kymmenen (10) metrin pelikorkeus

  • Huippuluokan akustointi ja valaistus

  • Kylmäaltaat ammattitason palautumista varten

  • Tilava unisex-sauna (uimapuvuissa) koko peliporukan yhteisille jälkilöylyille

  • Avara ja viihtyisä lounge sekä kahvila

  • Tilava ja hyvin varusteltu padel-shop

“Viihtyisät tilat ja palveluvalikoima tekee keskuksista enemmän kuin halleja: ne ovat koteja yhteisöllemme,” Lappalainen kuvailee.  

Vamos! Lisää Padel X -keskuksia on työn alla

Kaarinan, Kuopion, Joensuun ja Rauman keskusten liittyessä Padel X -kaupunkien joukkoon Vaasan, Turun, Jyväskylän ja Porin lisäksi, on Padel X kiistatta suurin suomalainen alan toimija. Kuopiossa (9 kenttää), Joensuussa (9 kenttää) ja Raumalla (7 kenttää) keskukset ovat kaupungin suurimmat. Kaarinan keskus (7 kenttää) on taas kaupungin ensimmäinen.

Ja lisää kaupunkeja, keskuksia ja padelin ilosanoman levittämistä on suunnitteilla. 

“Aiomme tuoda korkeatasoisen padel-kokemuksen mahdollisimman monen suomalaisen ulottuville. Lisää uutisia on luvassa pian,” Padel X:n toimitusjohtaja ja co-founder Iivari Lappalainen toteaa.